Server stöder inte krypteringstypen

Om du får felmeddelandet "Server stöder inte krypteringstypen som du angett för anslutningen. Försök ändra krypteringsmetod. Kontakta administratören för e-postservern eller internetleverantören om du behöver hjälp" kan det bero på du använder ett väldigt gammalt e-postprogram. T.ex. Outlook 2010.

Testa stäng av SSL och skicka med port 2500 men vi rekommenderar dig att byta till ett modernare e-postprogram.

mood Ja 0
visibility Visningar: 592