Hantera kontakt

Det finns en adressbok i webbmailen där du kan hantera dina kontakter. Läs nedan hur den fungerar.

Börja med att logga in på webbmailen.

Tryck på "Kontakter" i menyn för att få en översikt på de som finns idag. För att skapa en ny kontakt, tryck på "Nytt" uppe i menyn och välj "Kontakt".

Skriv in relevant information. När du fyllt i allt som ska fyllas i, tryck på "Spara" så skapas kontakten.

Du kan även importera kontakter eller exportera befintliga. Tryck på de tre prickarna för olika alternativ.

För att dela kontakter med andra under samma domännamn, tryck på "Mer" i menyn och sedan "Inställningar". Till vänster välj "Dela" och fliken "Delade med andra" och tryck på "Nytt." Välj den kontaktlista du vill dela med andra samt rättigheter. Slutför genom att trycka på "Spara".

mood Ja 1
visibility Visningar: 558