Jag ser inte mina gamla mail i telefonen

Om du inte kan se äldre e-postmeddelanden i till exempel mobiltelefonens e-postapp kolla först att du ställt in rätt period för att synkronisera ditt konto.

I vårt exempel nedan använder vi en Samsung och samsungs e-postapp. För att komma till inställningarna öppnar man e-postappen och klickar sedan på kugghjulet. Klicka sedan på den e-postadress det gäller för att komma till bilden nedan. Vi har valt att synkronisera 2 veckor bakåt.

mood Ja 0
visibility Visningar: 535