Hur man beställer

Här är en guide hur du gör för att lägga en beställning.

Beställa Webbhotell (fungerar på samma sätt med E-posttjänst)

Gå till kundpanelen och tryck på "Beställ" uppe i menyn till höger och välj "Webbhotell".

Här ser du de paket vi erbjuder, tryck på "Beställ" nederst på det paket du vill beställa.

I vårt exempel har vi redan en domän och skriver då in det. Observera du skriver toppdomänen (se, nu, com) separat till höger. Tryck sedan på "Fortsätt".

Välj period, vi erbjuder kvartal, halvår eller år. Tryck sedan på "Fortsätt".

Slutför beställningen genom att välja hur du vill betala och skriva in dina kunduppgifter. Glöm inte läsa igenom våra villkor. När du trycker på "Kassa" kommer du vidare för betalning. Tjänsten aktiveras när du betalat.

Beställa Domännamn

Gå till kundpanelen och tryck på "Beställ" uppe i menyn till höger och välj "Domännamn". Skriv in domänen du önskar beställa och se listan nedanför uppdateras. Tryck på "Registrera" och sedan Gröna kundvagnen för att komma vidare.

Du kan också välja mellan följande alternativ innan du börjar söka:

• Sök flera domäner (söka och registrera flera domäner)
  • Domänflytt (flytta befintlig domän till oss)
  • Flytta flera domäner (flytta flera domäner till oss)

I nästa steg måste du fylla i alla uppgifter. Tryck på "Fortsätt" när klar.

Fyll i dina kontaktuppgifter och acceptera våra villkor. Välj även betalsätt och tryck på "Kassa" för att slutföra beställningen.

Beställa VPS

Gå till kundpanelen och tryck på "Beställ" uppe i menyn till höger och välj "VPS".

Här ser du de VPS-paket vi erbjuder, tryck på "Beställ" nederst på det paket du vill beställa.

Välj om vi ska registrera en ny domän åt dig, flytta domän till oss eller använda befintlig. I vårt fall har vi redan en domän som vi skriver in och trycker på "Fortsätt".

I nästa steg kan du välja mer disk, fler CPU, mer minne m.m. Justera enligt önskemål och tryck sedan på "Fortsätt".

Välj betalsätt och tryck på Kassa för att betala. När fakturan är betald aktiveras tjänsten.