ActiveSync

Om du använder vår tjänst “ActiveSync” så är det lite annorlunda mot IMAP och POP när man ställer in sitt konto i ett e-postoprogram.

När du ska lägga till ditt e-postkonto i e-postprogrammet så väljer du typen “Exchange”. Därefter kommer programmet att hitta inställningarna automatiskt. Du behöver bara ange användarnamnet och lösenordet.

Om du behöver lägga till servrar manuellt så ska följande användas:

Inkommande mailserver: mail.smartemail.se
Utgående mailserver: mail.smartemail.se

mood Ja 0
visibility Visningar: 437