DNS-mallar

dnsmall1

Vi har skapat en enkel funktion där du kan välja en färdig mall för att sätta upp exempelvis office365 samt Google-mail eller helt enkelt bara vår egen standard template.

För att hantera din DNS så börja klicka på Tjänster sedan DNS.

Välj sedan DNS-mallar

Google-Mail

1. Börja med att kryssa i vilken av dina domäner som du vill att Google-Mail template ska appliceras på.

2. Välj Google-Mail som template.

3. Klicka på Använd mall (kryssar du i rutan så återställs befintliga poster om du exempelvis redan har spf,mx m.m) Det är något vi vill göra eftersom vi inte har några records som vi vill spara i vårat exempel.

4. Slutligen klicka på använd mall.

dnsmall2

Office365

1. Börja med att kryssa i vilken av dina domäner som du vill att office365 template ska appliceras på.

2. Välj Office365 som template.

3. Klicka på Använd mall (kryssar du i rutan så återställs befintliga poster om du exempelvis redan har spf,mx m.m) Det är något vi vill göra eftersom vi inte har några records som vi vill spara i vårat exempel.

notera MS=msxxxxxxx (Denna måste du själv byta ut mot de som office365 ger dig för att verifiera att du är ägare av domänen detta gör du efter att du har applicerat mallen på din domän) då får du gå in och ändra MS=msxxxxxxx till de som microsoft ger dig.

4. Slutligen klicka på använd mall.

dnsmall3

Hjälpte guiden dig?

mood_bad Nej 2
mood Ja 0
visibility Visningar: 448