Ansluta till servern via SSH

Hur ansluter jag till min VPS via SSH?

Börja med att ladda ner någon SSH klient som du tycker om, vi lägger ut några exempel nedan.

Windows:
bitvise tunneler : https://www.bitvise.com/ssh-client
putty : https://www.chiark.greenend.org.uk/~sgtatham/putty/latest.html

Mac:
Terminal finns redan i alla mac-datorer. för att öppna terminalen i OSX så gör som följer:
Klicka på Launchpad-symbolen i Dock, skriv in Terminal i sökrutan och klicka på Terminal.
Alternativt : Öppna mappen /Appar/Verktyg i Finder på datorn och dubbelklicka på Terminal.

Mata sedan in IP-adressen som du hittar under kontrollpanelen hos oss, ange port 22 som slutport och klicka på anslut.

Har du några problem att ansluta till din server via SSH, så tveka inte att kontakta oss för att få hjälp.

mood Ja 1
visibility Visningar: 729