Skapa eget privat nätverk

Eget privat nätverk hos Admax

Varför eget privat nätverk?
- Kostar 0 kr och ingår i alla våra virtuella servrar.
- Inget trafiktak, använt hur mycket trafik du vill.
- Eget nätverk som du kan använda till samtliga servrar hos oss.
- Säkerhet - Ingen annan ser din trafik.
- Exempelvis bra för databas trafik

Hur skapar jag ett privat nätverk?

- Börja med att klicka på Nätverk - Översikt
- Klicka på "Lägg upp nytt nätverk"

I listan IPV4, lägg till önskad IPv4 adress (Använd dropdown menyn)
Där ser du ett /26 nät (64 IP-adresser) välj det nätet och klicka på "Lägg till ny IP-adress"

Vårat automatiska system kommer då att tilldela dig en IP-adress i det subnätet som du har via oss. Den kommer slumpvis ta en ledig IP-adress i rangen.

Klicka sedan på "lägg till nytt nätverk"

"Den här åtgärden kommer att starta om din server. Vill du fortsätta?" I de här fallet så klickar du på "OK"

Nu har din server en tilldelad intern IP-adress.

För att sedan kommunicera med en annan server, så lägger du in IP-adressen på exakt samma sätt som steget ovan.

mood Ja 0
visibility Visningar: 717