Flytta till oss

Vi hjälper dig att flytta

Om du har en befintlig hemsida, e-post och/eller domännamn via en annan leverantör men vill flytta till oss så hjälper vi dig. Nedan följer allmän information rörande flyttar.

Domnännamn

För att kunna flytta ett domännamn från en annan registrar till oss behöver man oftast en autentiseringskod (EPP-kod). När vi fått koden kan vi ordna med flytten för domännamnet. Vi hjälper gärna till men kan då behöva få tillgång till kontouppgifter. Här finns lite hjälp hur du får ut koden för några vanliga toppdomäner: Guide.

Hemsida

Har du en befintlig hemsida som du vill flytta från din gamla leverantör till oss går det givetvis bra. Vanligaste vägen är att via ett ftp-program kopiera befintliga hemsidans filer och sedan använda nya uppgifterna från oss för att ladda upp dem till ditt konto.

I vissa innehållshanteringssystem och e-butiker behöver man även flytta med databasen/databaserna. Detta görs oftast via phpMyAdmin. Man loggar in hos sin gamla leverantör och dumpar (exporterar ut) databasen. Sedan importerar man in den via kontrollpanelen och phpMyAdmin hos oss.

Vi hjälper gärna till med detta, kontakta oss för mer information.

E-post

E-post går att flytta från en leverantör till en annan. Vanligast är att man flyttar via ett e-postprogram men vi har även ett verktyg. Kontakta oss för mer information.

Server

Har du en serverlösning hos en annan leverantör och vill flytta till oss så kontakta oss för mer information.


Fick du hjälp?

mood_bad Nej 0
mood Ja 0
visibility Visningar: 485