Jag kan inte logga in?

Om du inte kan logga in via webbmailen har du antagligen fel lösenord. Via webbmailen kan man klicka på ”Glömt ditt lösenord?” så skickas det ut till den e-postadress du angett som “backup-adress”. Saknas det måste du kontakta oss.

Observera om du försöker logga in men slår fel lösenord och försöker ansluta (flera gånger på kort tid) blir du (IP-adressen) blockad i 15 minuter. Din ip-adress kan du kolla här och sedan höra av dig till oss så kan vi ta bort spärren.

Hjälpte guiden dig?

mood_bad Nej 2
mood Ja 1
visibility Visningar: 624