Mac-Mail inte uppkopplat

Om man startar sitt e-postprogram Mail och det står att e-postkontot inte är uppkopplat kan det bero på några olika saker:

• Man har fått sin IP-adress blockerad. Man själv eller någon annan (med samma ip) har försökt logga in på vår mailserver men misslyckats flera gånger på kort tid från en specifik IP-adress. Skapa ett supportärende så kan vi häva blockeringen samt hjälpa till att byta lösenord vid behov. Glöm inte kolla IP-adressen först.
  • Man har angett fel port för inkommande mailserver. Kontrollera inställningarna här.
  • Man har ostabil uppkoppling mot Internet, kontakta bredbandsleverantören.

mood Ja 0
visibility Visningar: 491