Synkronisera e-postkonto, kontakter och kalender

Man kan sätta upp synkronisering på olika sätt. Den enklaste vi erbjuder är ActiveSynk som gör det enkelt att få in e-post, kalender och kontakter i sin mobila enhet.

ActiveSynk är en extratjänst som går att beställa hos oss.

Det går även synkronisera sin kalender med outlook-plugin eller CalDAV enligt bilden nedan. Det hanteras via webbmailen.

Logga in på Webbmailen och klicka på “Kalender” i huvudmenyn. Tryck sedan på de tre prickarna och välj alternativ.

För fler alternativ att synkronisera, besök denna sida: https://help.smartertools.com/SmarterMail/current/Topics/User/SyncSmarterMail.aspx

mood Ja 1
visibility Visningar: 652