FileZilla

Här beskriver vi hur man laddar ner och installerar programmet FileZilla som är ett populärt FTP-program. Givetvis går det bra använda ett annat ftp-program om du ska ansluta till din tjänst hos oss.

Följ annars FileZillas dokumentation här: https://wiki.filezilla-project.org/Documentation

1. Sök på google efter “filezilla”.
  2. Klicka på det resultat som heter filezilla-project.org (det går att klicka direkt på Download FileZilla Client).

3. Tryck på “Download FileZilla Client”.

4. Välj vart du vill spara filen (förslagsvis på skrivbordet).

5. Kör installationsfilen som du nyss laddat ner och följ instruktionen.

6. När det är klart, starta programmet och skriv in dina kontouppgifter och anslut (Quickconnect).

7. Dyker en fråga upp gällande certifikat är det bara att acceptera och trycka på OK. Därefter är du inne på ftp-kontot och kan se dina filer.

mood Ja 0
visibility Visningar: 752