Skapa och komma åt sin databas

För att använda olika tjänster som kräver databas måste man först skapa en databas. Följ stegen nedan.

1. För att skapa en databas loggar du in i kundpanelen och välj ditt webbhotellskonto. I menyn tryck på "Databaser" så ser du följande.

2. Skriv in namnet på databasen, användarnamn och ett lösenord. Tryck sedan på "Lägg till ny databas" för att skapa den. Glöm ej att spara uppgifterna på en säker plats.

3. Nu går databasen att användas. Koppla ev tjänst till databasen eller logga in i phpmyadmin för att importera / ändra i databasen. För att komma åt phpmyadmin, tryck på "Hantera databas (phpmyadmin)" i menyn och logga sedan in med användarnamnet och lösenordet.

mood Ja 1
visibility Visningar: 560