Aktivera SSL på Linuxkonto

Vi erbjuder kostnadsfritt SSL i vår Linuxmiljö via Let’s Encrypt. För att aktivera följ stegen nedan.

OBS! Domännamnet måste peka till servern innan man gör stegen nedan.

1. Logga in på kontrollpanelen.

2. Klicka på Webbhotell och det webbhotellspaket det avser.

3. I menyn välj "SSL-certifikat" så får du fram följande bild. Du kan välja domän uppe till höger, om du har flera domännamn på kontot.

4. Tryck på "Gratis och automatiskt certifikat från Let's Encrypt.". Här kan du välja vilka subdomäner som ska få SSL men i vårt fall räcker det med standard som är med och utan www. Tryck på "Spara".

5. Ge det lite tid så har du snart ett fungerande certifikat på din hemsida.

mood_bad Nej 0
mood Ja 4
visibility Visningar: 984