Byta lösenord på e-postkonto

För att byta lösenord på ett e-postkonto kan man göra på två sätt:

1. Logga in som administratör på webbmailen och byt lösenord på en eller flera användare.

2. Logga in som användare på webbmailen och byt ditt egna lösenord.

Viktigt är att lösenordet innehåller följande: Versal, gemen, siffra, specialtecken och minst 10 tecken långt.

Som administratör

1. Logga in på webbmailen.

2. Klicka på "Mer" uppe i menyn och sedan "Domäninställningar".

3. Under "Konton" och "Användare" tryck på e-postadressen du vill ändra på.

4. På nästa sida, som visar information om konto, tryck på tre prickar och sedan "Ändra lösenord"

5. Skriv in det nya lösenordet, observera lösenordskraven. Tryck sedan på "Spara" så är det klart

Som användare

1. Logga in på webbmailen som användaren

2.  Tryck på "Mer" uppe i menyn och sedan "Inställningar"

3. Under "Konton" tryck på "Ändra lösenord"
  4. Skriv in det nya lösenordet, observera lösenordskraven. Tryck sedan på "Spara" så är det klart

mood_bad Nej 0
mood Ja 3
visibility Visningar: 931