Catch-all

Vill man ha alla e-postmeddelanden som skickas till ett domännamn går det sätta upp ett så kallat “catch-all”-konto.

Det kan vara e-postmeddelanden där man stavat fel på mottagaren. Nackdelen är att man troligtvis kommer få mycket skräppost till en catch-all-adress.

Följ stegen nedan för att sätta upp ett catch-all.

1. Logga in på webbmailen som administratör

2. Uppe i menyn tryck på "Mer" och "Domäninställningar". Välj sedan "Konton" och fliken "Alias" där du tycker på "Nytt". Ange följande och tryck sedan på "Spara":

Namn på aliaset (vi sätter catch-all i vårt fall)
    E-postadresser (vem som ska få mailen, vi väljer stina@mittfinaforetag)
    Aktivera catch-all (aktivera "Använd som domän catch-all" neders)

3. Efter du tryck på "Spara" är det nya aliaset skapat med catch-all funktion. Notera röda markeringen efter namet på aliaset!

Saknas funktionen "catch-all" behöver du kontakta oss via ett supportärende så aktiverar vi funktionen åt dig.

mood Ja 0
visibility Visningar: 503