E-postlista

För att skapa en e-postlista behöver den först skapas via webbmailen. Följ stegen nedan för att skapa din lista.

1. Logga in på webbmailen som administratör.

2. Uppe i menyn tryck på "Mer" och sedan "Domäninställningar".

3. Med "Konton" markeratvalt tryck på fliken "Sändlistor".

4. Tryck på “Nytt” och välj sedan namn, det blir namnet som e-postadress för listan namnet@mindomän... ). I vårt fall döper vi listan till "nyheter" och moderatorn är vår admin-adress.

5. När listan skapas har vi möjlighet ställa in lite saker samt ange prenumeranter. Kontrollera uppgifterna och gör ev justeringar så du får listan som du vill ha den. Glöm inte att "Spara" när du gjort dina inställningar. För att lägga till prenumeranter, tryck på fliken "Prenumeranter".

6.  För att lägga till e-postadresser till listan tryck på "Nytt". Skriv sedan in en e-ppostadress per rad och tryck på "Spara" när du är klar. Listan klar och går nu att använda.

mood Ja 1
visibility Visningar: 577