Vidarebefodran

För att automatiskt skicka e-post vidare till en annan adress kan man använda “Forward” eller “Vidarebefodran”.

Logga in på webbmailen.

Klicka på "Mer" och sedan "Inställningar" uppe i menyn. Därefter klicka på "Konto" i vänstra menyn och en bbit nere till höger kan du ställa in "Vidarebefodran".

Ange e-postadress och om meddelandet ska tas bort när det skickas vidare. Tryck sedan spara överst på sidan.

För att skicka vidare till fler än en e-postadress kan man skriva in fler skiljt av ett “,”:

adress1@mittfinaforetag.se, adress2@mittfinaforetag.se

mood_bad Nej 1
mood Ja 2
visibility Visningar: 559