Ge administratörsrättigheter till e-postkonto

Om man behöver fler administratörer kan man enkelt ge behörighet till andra användare via webbmailen.

1. Logga in på webbmailen som administratör

2. Uppe i menyn tryck på "Mer" och "Domäninställningar". Därefter "Konton" till vänster och tryck på det e-postkonto som ska få administrativa rättigheter.

3. På själva kortet där det står "Konto" går det att trycka på pricken där det står "Domänadministratör". När det är aktivt så spara så har kontot administrativa rättigheter.

mood Ja 1
visibility Visningar: 1020