Ta bort e-postanvändare

Ska en e-postadress tas bort av någon anledning måste man logga in som administratör på webbmailen för att göra det.

Börja med att logga in som administratör.

I menyn tryck på "Mer" och "Domäninställningar.

Under "Konton" och fliken "Användare" bockar man för den adress som ska tas bort och trycker på knappen “Ta bort”. Vi vill nu ta bort e-postadressen therese@mittfinaforetag.se. Observera all e-post, kontakter och kalendrar som finns under det kontot kommer att försvinna.

Man får en chans att ångra sig. Tryck på “Ta bort” så tas kontot bort.

mood Ja 1
visibility Visningar: 528