Radera en nyckelring i Nyckelhanterare på datorn

Om du får problem med ditt e-postprogram att den inte lyckas spara nya uppgifter kan det bero på nyckelringen i MAC.

Du kan radera en nyckelring enligt nedan eller kontakta Apples support för hjälp.

Radera en nyckelring

1. Välj Innehåll > Visa nyckelringar i Nyckelhanterare på datorn.
  2. Välj en nyckelring från nyckelringslistan.
  3. Välj Arkiv > Radera nyckelring [nyckelringsnamn].
  4. Klicka på Radera referenser.

Viktigt: Om du raderar en nyckelring raderas all information om den. Du kan däremot återskapa objekten senare, så länge du kan lösenordet.

mood Ja 0
visibility Visningar: 470