Synkronisera kalender med Outlook

För att synkronisera webbmailens kalender med e-postprogrammet Outlook, följ stegen nedan:

1. Besök vår webbmail https://mail.smartemail.se och logga in på ditt e-postkonto.
  2. I menyn klicka på "Kalender", tryck på tre prickarna-knappen och välj "Lägg till i Outlook" från den lilla menyn.

3.  Döp den till valfritt namn och välj vilken kalender du vill synkronisera med, tryck på "Okej" när du har gjort det.

4. Nu ska det dyka upp en ruta som du måste godkänna att e-postprogrammet öppnas.

5. För flera inställningar kan du kolla "Advanced" och trycka "OK", annars trycker du på "Yes" nu.

6. Efter att du har tryck på "Yes" så ska det vara klart och du kan se din kalender i programmet Outlook.

mood_bad Nej 0
mood Ja 2
visibility Visningar: 653