Filtrering av e-post

I vår webbmail kan du själv skapa regler för hur e-post ska sorteras. Kan vara e-post från en specifik adress som ska läggas i en katalog eller beställningar som ska skickas vidare till en annan e-postadress som kopia m.m.

1. Logga in på webbmailen.

2. Klicka på "Mer" och "Inställningar" uppe i menyn.  Under "Innehållsfiltrering” till vänster finns lista på de regler som finns. Vi har ännu inte skapat någon regel i vårt fall.

3. Tryck på “Nytt” och välj villkoren som måste uppfyllas för att filtret ska gälla. I vårt fall väljer vi "Från specifika adresser" och åtgärden "Lägg till Text i ämnet". Det går välja fler villkor och åtgärder men vi nöjer oss med ett i detta fall. Tryck på “Spara”.

4. Efter vi tryck på "Spara" så är vår nya regel skapad. Nu har vi en regel som heter "min regel".